TROBADA HANDBOL DE LA MARATÓ DE TV3. CRÒNICA.

Categoría: 
Club

De molt exitosa es poc qualificar la Trobada d'Handbol organitzada pel nostre club en el dia d'ahir amb la finalitat de recaptar fons destinats a l'edició d'enguany de la Marató de TV3. Al llarg del mati es van fer els partits de minihandbol de les categories aleví i benjamí, tant masculina com femenina, amb 16 equips de clubs com Esplugues, Sant Joan Despí, Les Franqueses, Argentona i La Llagosta, 175 esportistes i el poliesportiu AGR ple de gom a gom. Hi va haver un gran nivell d'handbol i el Fairplay va regnar al llarg de tota la matinal.Tots els participants van sortir molt satisfets de la trobada i van rebre diferents obsequis gentilesa de les empreses Caprabo, Esclat, SAES i Grífols.

A la tarda va ser el torn del torneig de la categoria cadet amb la participació dels equips de Granollers, Barça, La Roca, Esplugues, Sant Joan Despí,  La Llagosta i la Selecció Catalana Infantil Masculina. Va ser un torneig d'altissima qualitat, amb grans partits i amb la victoria final del Granollers que, a la final, es va imposar al Barça pel resultat de 23 a 22. Tots els clubs van rebre un trofeu per la seva participació i els esportistes el seu obsequi corresponent. Una vegada més, el poliesportiu AGR es va quedar petit per encabir a tot el públic que no es va voler perdre als millors jugadors catalans de la categoria.

Al llarg de tota la jornada es van fer diferents sortejos de material esportiu cedits per BM Granollers, FC Barcelona, Bidasoa Irun i la Selecció Catalana. Els diners obtinguts de la venda de les tires del sorteig es destinaran a la Marató de TV3. En total es van recaptar 403,96 euros que aniran a aquesta noble causa. Tot un èxit que reforça la nostra vessant més solidària.

Acabem aquesta crònica dedicant unes paraules d'agraïment a totes les persones, clubs i entitats que han possible aquesta nova edició de la Trobada d'Handbol de la Marató de TV3. Sense la seva col.laboració desinteressada i la seva feina al llarg de més de 16 hores no hagués estat possible l'èxit una temporada més. Mil gràcies i FORÇA JOVENTUT!!!!